Skip to content

Over het hotel

Hét fietshotel van Winterberg!

Hotel Herrloh

Hotel Herrloh Winterberg ligt in het land van de 1000 bergen; het Sauerland.

Omringd door prachtige bossen. Met de ligging aan de voet van de berg ‘Herrloh’, direct aan de skischans, heeft Hotel Herrloh Winterberg u veel te bieden. De uitgestrekte wegen en heuvels voor een perfecte ronde op de racefiets of mountainbike liggen er direct voor de deur! Tevens ligt het hotel op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Winterberg.

En dat op maar zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht! Op Zoover scoren wij inmiddels een 9,4 uit bijna 200 reviews!  

Qua slapen, eten en drinken is Hotel Herrloh perfect afgestemd op de sportieve gast. Hotel Herrloh is niet voor niets hét fietshotel van Winterberg en van het Sauerland!

  • Eénpersoons-, tweepersoons- en familiekamers

  • Veilige stalling van de fietsen

  • Gelegenheid om de fiets schoon te maken

  • Materiaal om aan de fiets te sleutelen

  • Wasservice voor de fietskleding

  • Douchen en lunch op de vertrekdag, na de laatste rit

Op de aankomstdag is het mogelijk mooi op tijd aan te komen. Wij zorgen dat er mogelijkheid is tot omkleden en het opslaan van spullen, mocht er nog geen kamer beschikbaar zijn.

Ook op de vertrekdag laten wij u niet met een lege maag en ‘vuil’ op huis aan gaan. U mag bij ons de douche nog gebruiken en lunchen. Daarna hopen wij dat wij u voldaan uit mogen zwaaien en dat wij u daarna graag nog eens mogen verwelkomen in ons Hotel Herrloh!

Kortom, het zal je aan niets ontbreken, zodat jij je volledig kunt richten op het fietsen en kunt genieten! 

“Immer Gemütlich”

Geweldig Hotel! Heerlijk kunnen fietsen, de eigenaar fietste zelfs een rondje met ons mee om de omgeving te laten zien. Volgende dag in onze schone, gewassen fietskleding een andere route gefietst en de dag afgesloten met een heerlijke BBQ! Zeer geslaagd weekend. Wij geven Hotel Herrloh een dikke 10!
Jan en Marie
Prachtig hotel in een omgeving waar veel te doen is. De kamers waren ruim en het ontbijt goed verzorgd. Heerlijk weekend gehad en de BBQ was een aanrader!
Jacqueline en Karel
De eerste Kahler 8sten Challenge is een feit! Vertrekkend vanuit het hotel is dit racefiets-evenement eeen feest. De routes zijn bijzonder mooi en afwisselend waardoor je een perfect beeld krijgt van de omgeving. Ook goed te doen voor mindere klimmers. Daarnaast is de verzorging tijdens de rit vanuit het hotel fantastisch. Overal is aan gedacht en niets is te gek. Het ontbijt en diner laten ook niets te wensen over. Dit en de persoonlijke aandacht, laat de passie zien waarmee Rona en Thomas het hotel besturen. Top! Geweldig georganiseerd en super genoten. Op naar de tweede editie in 2020!
Nico
Toffe routes door het voor velen nog onbekende, maar fantastische Sauerland dat zich uitstekend leent voor mooie tochten, maken dat je het liefst het hele weekend op de fiets zit! Geweldige ervaring!
Chris, Joost en Raymond

Standaard

2/3 of 4 overnachtingen

v.a. €67,50/p.p.p.n.
3/4 of 5 dagen fietsen
Sportief ontbijt
3-gangen diner
Beveiligde fietsenstalling
Ontvangst met pastalunch
Après fiets snack
Lunch op vertrekdag
Douchen op vertrekdag
Gratis kleding wasservice
Begeleiding op maat

Zorgeloos

2/3 of 4 overnachtingen

v.a. €84,50/p.p.p.n.
3/4 of 5 dagen fietsen
Sportief ontbijt
3-gangen à la carte diner
Beveiligde fietsenstalling
Ontvangst met pastalunch
Après fiets snack
Lunch op vertrekdag
Douchen op vertrekdag
Gratis kleding wasservice
Begeleiding op maat