Skip to content

Hotel Altastenberg

Details
Aantal kamers
39
Locatie/Adres
Astenstrasse 8 59955 Winterberg-Altastenberg
Fietsenstalling
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Website
Bezoek de website

Altastenberg is een klein gezellig dorpje dat in de buurt van Winterberg gelegen is. Het ligt op een hoogte van bijna 800 meter en is daarmee het hoogst gelegen dorp in Sauerland. Altastenberg beschikt over een eigen skigebied met 8 kilometer aan skipistes aan de voet van de Kahler Asten. Wat de meeste bezoekers naar dit plaatsje trekt is de rust, want het is er een stuk rustiger dan in haar buurplaats, terwijl wel alle activiteiten en faciliteiten binnen 5 minuten met de auto of bus te bereiken zijn. Daarnaast kun je er ’s avonds langer van de zon genieten dan in de meeste plaatsen in de regio.

Altastenberg ligt in het meest sneeuwzekere deel van het Sauerland, net ten westen van de Kahler Asten. Tegenover het hotel loopt u zo de bossen in waar u prachtige wandelingen en/of mountainbiketochten kunt maken, die u richting vele omliggende dorpen brengt. Altastenberg en omgeving is uitermate geschikt om met de fiets van deze prachtige omgeving te genieten. Via loipes en (winter)wandelpaden zijn plaatsen als Winterberg en Neuastenberg langlaufend en/of wandelend te bereiken.

Het hotel beschikt over: 39 kamers waarvan 2 familiekamers, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv. Wij hebben ruimte beschikbaar voor uw fiets en/of ski’s.

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant,een lounge ruimte voor rust en gezelligheid, eigen bar,een klassieke Duitse bierstube en zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.